Lånte tæver 
 
Ja hvad er nu lige det?

Når man kigger på hjemmesiden, så er man sikkert ikke i tvivl om at vi brænder for vores race. Vi går utrolig meget op i sundhed, opdræt og udstilling og vil gerne gøre det hele efter bedste evne. Desværre er det ikke alle ønsker der kan kombineres. Feks det med opdræt - det er ikke let at forene få familie hunde, der bor inde i hjemmet, med at man gerne vil gøre noget ekstra for at  der kommer gennemtænkte hvalpekuld til verden, for så ville vi ende med at have alt for mange tæve i vores eget hjem og det vil ikke være i den enkeltes hunds interesse.
Samtidig, så bliver vi ind imellem spurgt af vores hvalpekøber, om vi ikke gerne vil være dem behjælplig, så de kan få et kuld eller to på deres tæve og det er her det hele så forenes. Vi hjælper med know-how, finder hanhund, sørger for parringen, levere hot-line under drægtighed, kommer til fødslen og er behjælplige under hele hvalpenes opvækst. Hvalpene bliver så stambogsført i vores navn, da vi kan stå inde for tæven og det sted hvalpene vokser op og vi har valgt hanhunden. MEN inden vi overhovedet er nået dertil, så har vi rådgivet dem om, hvilke sundhedsundersøgelser vi mener der skal til, af hvilken dyrlæge de skal foretages, udstillinger og avlskåring -  og vi tager selvfølgelig med til disse ting.
På denne måde, får disse tæveejer mulighed for at have en kæmpe oplevelse, som det er at have et kuld hvalpe i sit hjem og de kan gøre det, vel vidende at der altid er hjælp at hente, på alle tider af døgnet.

 
Indtægter og udgifter er tæveejerens
 

 Ja, så er det sikkert nogen der spørg om, hvad vi får ud af det.....

Vi får flere af vores drømme i opfyldelse


Hver gang vi laver et kuld hvalpe i vores hjem, så gør vi det ud fra, at lige netop denne kombination er noget helt særligt, som vi utrolig gerne ville beholde noget avlsmateriale efter .... men i virkelighedens verden, så kan det jo ikke lade sig gøre at beholde en hvalp fra hvert kuld. Så er det, at vi er heldige, så vi så på denne måde, kan bruge en tæve i vores kennel alligevel.
Men ud over det, så er det jo en skøn oplevelse, at være med til en fødsel, se hvalpene vokse op, følge familie og deres glæde over denne kæmpe oplevelse og se dem flytte ud til deres nye hjem .....

Klik her for at få dit eget GoMINIsite